JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri CU AUTOBUZUL LA AEROPORT


Jocuri Cu Autobuzul La Aeroport

Descriere Jocuri Cu Autobuzul La Aeroport: Ai primit o noua misiune de la patronul tau, acum esti sofer pe autobuz si va trebui sa transporti pasagerii de pe aeroport la avioane. Va trebui sa mergi pe aeroport si sa astepti ca acestia sa coboare din avion si va trebui sa ii imbarchezi la tine in autobuz. Asa vei proceda in tot jocul si va trebui sa mergi la mai multe avioane, pentru ca aeroportul este unul foarte mare, si nu iti permiti sa cari doar un pasager de la fiecare avion. Mergi si asteapta acolo unde vei gasi semnul stop. Parcheaza autobuzul si asteapta sa vina pasagerii din avioane. Vei folosi tastele sageti ca sa conduci autobuzul prin acest imens avion. Ai grija sa nu busesti avionul pentru ca in timp ce tu conduci autobuzul prin aeroport se intampla ca unele avioane sa se pregateasca sa decoleze de pe pista.

Cuvinte cheie: jocuri cu avioane, jocuri de transportat pasageri, jocuri cu autobuze de condus, jocuri cu autobuze cu pasageri, jocuri cu autobuze si avioane, jocuri cu autobuze 2016,


Y6.ro

JOCURI CU AUTOBUZE

CU AUTOBUZUL LA AEROPORT

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul CU AUTOBUZUL LA AEROPORT


Alte JOCURI CU AUTOBUZE


Cu Autobuzul La Aeroport este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu autobuze. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 7 Mai 2016 si a fost jucat pana acum de 7,420 ori. Speram ca jocul Cu Autobuzul La Aeroport a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.