JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri MARFARUL


Jocuri Marfarul

Descriere Jocuri Marfarul: Marfarul este cam cel mai chinuit tren deoarece el trebuie sa transporte mereu, zilnic, non stop lucruri catre diverse persoane sau firme. De el depinde toata marfa care ajunge la magazine, marfa care este vitala pentru oameni, deoarece ei isi procura mancarea si toate lucrurile indispensabile vietii de la magazin, acolo unde marfarul nostru va livra astazi marfa. Cara marfa catre magazin insa ai grija ca aceasta marfa sa ajunga intreaga fara a suferi pagube. Te asteapta o calatorie foarte grea prin desert pana ce vei reusi sa ajungi la locul de destinatie al magazinului, asa ca inarmeaza-te cu rabdare dar si cu atentie. Foloseste tastele directionale ca sa conduci locomotiva cu aburi si sa tractezi vagoanele de tren umplute cu marfa.

Cuvinte cheie: jocuri cu marfare, jocuri cu locomotive cu aburi, jocuri de transportat marfa, jocuri cu trenuri cu vagoane, jocuri cu locomotive cu vagoane, jocuri cu trenuri de marfa, jocuri cu trenuri 2015,


Comenteaza jocul MARFARUL


Alte JOCURI CU TRENURI


Marfarul este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu trenuri. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 10 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 2,956 ori. Speram ca jocul Marfarul a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.