JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri PARCARI AUTO 3D


Jocuri Parcari Auto 3d

Descriere Jocuri Parcari Auto 3d: Jocurile cu parcari auto au o mare priza la public. In acest joc tu va trebui sa parchezi masinile cu atentie, jocul este foarte real, e ca si cum zici ca ai parca masini in viata reala. Condu masinile catre parcare unde ai un loc rezervat, iar acolo va trebui sa le parchezi. Pe langa masina ce va trebui sa o parchezi mai sunt si alte masini parcate in jurul tau pe care nu va trebui sa le atingi, iar daca se va intamapla atunci vei fi penalizat cu multi bani pentru a putea repara masinile lovite. Parcarile de masini se fac contra timp, deci va trebui sa fii destul de rapid atunci cand te afli la volanul masinii si o vei parca. Vei parca incepand de la masini sport pana la limuzine foarte luxoase de sute de mii de euro.

Cuvinte cheie: jocuri de parcat masini, jocuri cu parcari 3d, jocuri cu masini 3d, jocuri de condus masini, jocuri parcari cu timp, jocuri cu parcari 2015, jocuri cu parcari masini sport, jocuri cu limuzine, jocuri cu masini sport, jocuri cu parcari mania, jocuri cu parcari online,


Y6.ro

JOCURI CU PARCARI

PARCARI AUTO 3D

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul PARCARI AUTO 3D


Alte JOCURI CU PARCARI


Parcari Auto 3d este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu parcari. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 13 Ianuarie 2015 si a fost jucat pana acum de 8,006 ori. Speram ca jocul Parcari Auto 3d a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.