JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri PARCHEAZA TIRUL IN ORAS


Jocuri Parcheaza Tirul In Oras

Descriere Jocuri Parcheaza Tirul In Oras: A parca tirul in oras este un adevarat chin pentru un sofer de masina mica, daramite pentru un sofer ce trebuie sa conduca un tir foarte mare. In acest joc te vei antrena si vei progresa parcand tirul in oras, in cele mai aglomerate si mai stramte zone din oras, unde doar putini dintre soferii profesionisti reusesc sa isi parcheze camionul. Trebuie sa mergi catre locul marcat cu galben, acolo iti vei parca tirul si il vei lasa pana ce vei merge la urmatorul nivele unde vei avea de facut o parcare mai dificila decat antecedenta. Jocul 3d cu parcari in oras cu tiruri este un joc foarte tare, recomanda-l si prietenilor tai!

Cuvinte cheie: jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu parcari 3d, jocuri de parcat tiruri, jocuri cu camioane de parcat, jocuri de condus tiruri, jocuri de condus camioane, jocuri unity 3d 2015, jocuri cu parcari unity 3d,


Y6.ro

JOCURI CU PARCARI

PARCHEAZA TIRUL IN ORAS
Comenteaza jocul PARCHEAZA TIRUL IN ORAS


Alte JOCURI CU PARCARI


Parcheaza Tirul In Oras este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu parcari. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 9 Ianuarie 2015 si a fost jucat pana acum de 3,265 ori. Speram ca jocul Parcheaza Tirul In Oras a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.