JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri CAMPIONATUL DE PARCARI 3D


Jocuri Campionatul De Parcari 3d

Descriere Jocuri Campionatul De Parcari 3d: Iti plac jocurile de parcat masini? Daca da, trebuie neaparat sa incerci jocul campionatul de parcari 3d care este un joc complet de parcarei in care va trebui sa parchezi diverse masini in aceasta parcare foarte mare de la magazin. Vei exersa mai multe tipuri de parcari printre care parcarea pe timp de zi, parcarea pe timp de noapte si parcarea pe zapada care va fi un pic mai dificil de controlat masina. Trebuie sa parchezi ghindandu-te dupa sageata din joc care te va duce la locul unde va trebui sa iti parchezi masina. Ca sa conduci masina trebuie sa utilizezi tastele directionale. Daca ti-a placut acest joc nou 2016 cu parcari 3d, fa-l cunoscut apasand butonul "Imi Place".

Cuvinte cheie: jocuri cu parcari 3d, jocuri de parcat masini, jocuri cu parcari 2016, jocuri 3d 2016, jocuri parcari unity 3d, jocuri de condus masini 3d,


Y6.ro

JOCURI CU PARCARI

CAMPIONATUL DE PARCARI 3D
Comenteaza jocul CAMPIONATUL DE PARCARI 3D


Alte JOCURI CU PARCARI


Campionatul De Parcari 3d este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu parcari. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 7 Mai 2016 si a fost jucat pana acum de 10,618 ori. Speram ca jocul Campionatul De Parcari 3d a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.