JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri MOS CRACIUN LA SPITAL


Jocuri Mos Craciun La Spital

Descriere Jocuri Mos Craciun La Spital: Mos Craciun se grabea sa ajunga la copii cu cadouri cand deodata a intrat intr-un brad iar acum el a ajuns la spital. El acum va trebui sa se refaca dar intr-un timp cat mai scurt deoarece mai are de impartit mai multe cadouri in intreaga lume si foarte multi copii il asteapta. Urmeaza instructiunile din joc pentru a-l face bine pe Mos Craciun. El se pare ca s-a ranit peste tot iar tepi din brad i-au intrat in picior, cap si in maini. Dupa ce ai scos tepii ii vei face o radiografie prin care vom vedea care este starea mosului si daca el va trebui sa se interneze in spital sau se va trata de acasa. O sa ii indrepti oasele care in timpul accidentului s-au sfarmat. Mos Craciun se pare ca va sta si cu piciorul in ghips o perioada de timp, iar dupa aia va incepe sa imparta cadourile ce au mai ramas de impartit. Fa o echipa buna alaturi de Mos Craciun!

Cuvinte cheie: jocuri cu mos craciun, jocuri mos craciun ranit, jocuri cu recuperari, jocuri de iarna, jocuri cu mos craciun 2015,


Y6.ro

JOCURI CU OPERATII

MOS CRACIUN LA SPITAL

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul MOS CRACIUN LA SPITAL


Alte JOCURI CU OPERATII


Mos Craciun La Spital este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu operatii. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 18 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 3,215 ori. Speram ca jocul Mos Craciun La Spital a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.