JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri OPERATIE LA OCHI


Jocuri Operatie La Ochi

Descriere Jocuri Operatie La Ochi: Maria se simtea foarte rau si de la o vreme nu prea vedea bine, vedea in ceata totul. Ea s-a programat la un control la ochi la un doctor de ochi iar acesta i-a spus sa se pregateasca deoarece va trebui sa fie operata. Opereaz-o cu atentie la ochi pe Maria deoarece daca nu vei reusi sa o operezi cum trebuie, ea isi poate pierde vederea, si nu credem c-ai vrea sa te simti vinovat pentru aceasta treaba. Ca sa o operezi pe Maria la ochi vei incepe prin a selecta corect camera in care se va realiza operatia dupa care vei merge la urmatorii pasi ce trebuie de regula urmati in asemenea tip de operatii. Poti alege sa operezi fara sfaturile doctorului chirurg sau sa operezi cu ajutorul acestuia, cu indicatiile pe care le ti le va oferi. Daca vei gresi de mai multe ori de exemplu prin alegerea instrumentului, operatia va lua sfarsit si va fi facuta de catre celalalt doctor.

Cuvinte cheie: jocuri cu operatii la ochi, jocuri de operat la ochi, jocuri cu doctori chirurgi, jocuri cu operatii 2015, jocuri cu interventii chirurgicale, jocuri cu doctori de ochi,


Y6.ro

JOCURI CU OPERATII

OPERATIE LA OCHI

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul OPERATIE LA OCHI


Alte JOCURI CU OPERATII


Operatie La Ochi este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu operatii. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 16 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 3,658 ori. Speram ca jocul Operatie La Ochi a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.