JOCURI NOI PE Y6.RO

Mad Day 2016
Mutanti Genetici Luptatori
Talking Tom Are Infectie Si Cere Ajutor
Mario Salveaza Printesa
Autobuze 3d
Avioane De Parcat 3d
Curse Pe Circuit 3d
Trenul Cu Pasageri
Masini De Politie Porsche
Intretine Masina
Da-ne un like!

Jocuri Gratis - Intra si joaca jocuri gratuite noi!

Descrierea jocului Jocuri OPERATIE LA INIMA


Jocuri Operatie La Inima

Descriere Jocuri Operatie La Inima: Dupa ce ai jucat mai multe jocuri cu operatii in care trebuia sa operezi ba la nas, ba la picior sau mana, acum a venit vremea sa faci una dintre cele mai grele operatii, cea la inima. Astazi il vei opera pe Ionut, un tanar fotbalist care are o problema la inima ce il face sa nu respire corect. El s-a nascut cu aceasta problema la inima insa pentru a face sport de performanta va trebui operat, pentru ca nu e rezistent si nu poate avea cnoditie fizica buna. Vei incepe prin a-l pregati pe Ionut pentru operatie, si il vei aseza cu grija pe masa. Urmatorul pas va fi sa ii iei pulsul si sa vezi daca starea lui este una buna pentru a-l putea opera la inima. Dupa aia te lasam pe tine sa descoperi ce trebuie sa faci pentru ca operatia sa decurga cu succes. Un joc foarte frumos mai ales pentru cei ce doresc sa devina viitori doctori chirurgi.

Cuvinte cheie: jocuri cu operatii la inima, jocuri de operat la inima, jocuri cu doctori chirurgi, jocuri cu operatii 2015, jocuri cu interventii chirurgicale,


Y6.ro

JOCURI CU OPERATII

OPERATIE LA INIMA

Jocul se incarca in secunde.


Comenteaza jocul OPERATIE LA INIMA


Alte JOCURI CU OPERATII


Operatie La Inima este un joc online ce face parte din categoria de jocuri cu operatii. Acest joc este un joc gratuit a fost adaugat in data de 16 Decembrie 2014 si a fost jucat pana acum de 10,188 ori. Speram ca jocul Operatie La Inima a fost ceea ce tu ai cautat si te asteptam sa cauti si alte jocuri online gratis precum acest joc.